Hirdetés

Pókember életének két fontos hölgye most saját kalandot kap a Marveltől

|

Mary Jane és Fekete Macska közös képregénye januárban érkezik Mary Jane/Black Cat címmel.

Hirdetés

Sok fontos nő kiemelhető Peter Parker, azaz Pókember életében, de kétség sem férhet hozzá, hogy Mary Jane Watson közülük a legjelentősebb. A Marvel Comics füzeteiben Peter és MJ anno összes is házasodtak, de később a hírhedt One More Day történetszál során Mephisto eltörölte házasságuk emlékét - azért mentek bele ebbe az egyességbe, hogy megmentsék May néni életét. 

Később persze a szerelemesek újra egymásra találtak, jelenleg is együtt vannak. MJ-nek nemrég egy saját képregénysorozata is futott Amazing Mary Jane címmel, de ezt a képregénysorozatot elég hamar elkaszálták.

Hirdetés

Felicia Hardy, vagyis Fekete Macska is fontos szerepelt töltött be Peter Parker életében, hosszú ideig volt a barátnője, és azóta is folyamatosan próbál flörtölni a barátságos és közkedvelt Pókemberrel. Most ők ketten, MJ és Felicia kapnak egy saját közös képregényt.

A Mary Jane/Black Cat című one-shotban, azaz egyetlen füzetből álló történetben valaki foglyul ejti Fekte Macskát, akit nem másnak, mint Mary Jane-nek kell megmenteni, noha kettejük kapcsolata finoman szólva sem volt rózsás korábban.

Íme a Mary Jane/Black Cat tervezett borítója.

Ez pedig két alternatív verzió:

A képregény 2022 januárjában kerül fel az amerikai képregényboltok polcaira, illetve ezzel párhuzamosan a digitális platformokra is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)