Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered Pókember ellenségeit?

|

Épp itt az ideje, hogy bizonyítsd, mindent tudsz Pókember legnagyobb ellenfeleiről.

Hirdetés

Temérdek szupergonoszt kitermeltek az évek során a Pókember képregények, ezen gazfickók filmes jogai pedig mind a Sony-nál csücsülnek. Éppen ezért készítette el ez a stúdió a Venomot, és küldi hamarosan a mozikba a Morbius filmet. A Jared Leto főszereplésével készült Mobius első előzetesének végén felbukkant egy váratlan vendégszereplő is, ami egyértelműen arra utal, hogy a Sony saját filmes világa kapcsolódni fog az MCU-hoz, Pókembernek tehát egy halom rosszfiúval ell majd a jövőben szembenéznie. 

Hirdetés

Mindennek apropóján úgy gondoltuk, hogy épp itt lenne az ideje egy olyan kvíznek, amely kitöltése során a jó öreg hálószövő legendás ellenségei kapcsán tehetitek próbára képregényes ismereteiteket. Lesznek könnyebb és nehezebb kérdések is vegyesen, vessétek bele magatokat a kvízbe, aztán persze a szokott módon lehet lent a kommentek között dicsekedni az elért eredményekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)