Hirdetés

Pókember engedett a Venom-szimbióta csábításának, könyörtelenül gyilkolni kezdte a gonosztevőket

|

A Chip Zdarsky-féle Spider-Man: Spider's Shadow megmutatja, milyen lenne, ha a sötét oldal teljesen elcsábította volna Peter Parkert

Hirdetés

Pókember maga is vallja a szuperhősök általános szabályát, miszerint sosem oltanak ki emberi életet, még a legádázabb szupergonoszokat is maximum csak ártalmatlanítani szokta Peter Parker, a nagy határt sosem lépi át, nem öl. A Chip Zdarsky által írt Spider-Man: Spider's Shadow képregények viszont egy olyan alternatív idővonalas sztorit mesélnek el, amelyben Peter engedett a Venom-szimbióta gyilkolási vágyának.

Az "eredeti" képregényekben ugyebár miután Pókember rájött, hogy a Titkos Háborúból hazahozott menő fekete pókruhája egy igazából egy élőlény, a Fantasztikus Négyes segítségével megszabadult a szimbiótától. A Spider's Shadow képregényekben azonban nem ez történt.

Hirdetés

Itt ugyanis Peter sosem vakarta le magáról a lényt, sőt hagyta, hogy a szimbióta megadja neki azt a meglepően kis lökést, melynek köszönhetően könyörtelen gyilkos vált a hősből. Simán megölte Vészmanót, Rengetőt és Skorpiót is, a Vezérrel sem bánt kesztyűs kézzel, és a Hírharsonát vezető J. Jonah Jameson kézfejét is szilánkosra törte.

Talán még sosem láttunk ennyire brutális verziót Pókemberből, már csak azért is érdemes belefogni a Spider-Man: Spider's Shadow füzetekbe. A minisorozat jelenleg a második megjelent lapszámnál jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)