Hirdetés

Pókember és Nathan Drake után Tom Holland most Fred Astaire-t fogja eljátszani

|

A Sony életrajzi filmjében bújik majd Fred Astaire bőrébe Tom Holland.

Hirdetés

A Sony producere, Amy Pascal nemrég a GQ-nak árulta el, hogy három új Pókember filmet is terveznek Tom Holland főszereplésével, de ezen felül más projektek kapcsán is szolgált érdekes információkkal. Kiderült például az is, hogy Holland kapta egy készülő életrajzi filmjében Fred Astaire szerepét.

Az 1899-ben született Fred Astaire neve valószínűleg sokatoknak cseng ismerősen. Gyakorlatilag ő volt a 20. század egyik legnagyobb táncosa, a Broadwayn ünnepelt sztárja, aki énekesként és színészként is kamatoztatta tudását. Róla készít most filmet a Sony.

Hirdetés

Astaire 88-évesen hunyt el 1987-ben, filmográfiája pedig a '30-as évektől egészen a '70-esekig terjed, szóval bőségesen lesz miről mesélni az életrajzi moziban. A castingot maga Tom Holland is elismerte az AP-nek adott interjújában, szóval itt legalább nem arról van szó, hogy a színész is Pascal nyilatkozataiból értesült a fejleményekről - a Pókember folytatások kapcsán elvileg ez volt a helyzet, de persze sosem lehet tudni, mikor ködösítenek csak a színészek azért, hogy ne áruljanak el túlzottan sokat a már készülő mozikról. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Holland egyébként épp fürdött, mikor Pascal FaceTime-on felhívta őt, és elárulta, megkapta a szerepet. A Fred Astaire film forgatókönyve nagyjából egy hete készült el, erről is Holland mesélt, de azt is elárulta, hogy ő egyelőre még nem olvashatta el.

Fred Astaire

Szerintetek jó választás volt Holland erre a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)