Hirdetés

Fenegyerek is visszatérhet a következő Pókember moziban?

|

Kevin Smith osztott meg egy pletykát, miszerint a népszerű Daredevil sorozatban címszerepet játszó Charlie Cox bújhat újra a Fenegyerek bőrébe.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor idén nyáron kezdődhetnek a következő Pókember mozi forgatásai, bár a koronavírus miatt most minden munkálat veszélybe került. Peter Parker legutóbbi kalandja végén igen nagy slamasztikába került, hiszen Mysterio leleplezte személyazonosságát és őt nevezte meg gyilkosaként, amivel a Hírharsona tele is kürtölte a közvéleményt, így az ifjú hálószövőnek szüksége lehet egy jó ügyvédre, például Matt Murdockra, azaz a Fenegyerekere. 

Hirdetés

Kevin Smith, a Shop-Stop és a Jay és Néma Bob filmek rendezője köztudottan nagy Marvel rajongó, podcastjében legutóbb pedig egy pletykával foglalkozott, miszerint a Fenegyerek visszatérhet a jövő nyárra tervezet Pókember 3-ban. Ezt még azzal is megfejelte, hogy nem más játszhatja a vak ügyvédet és igazságosztót, mint Charlie Cox, aki a Netflix népszerű Daredevil sorozatában már megszemélyesítette pár évadon keresztül, igaz ez nem számít az MCU részének.

Kétségtelenül beleillik a képbe, hogy a Marvel univerzum egyik legendás ügyvédje karolja fel Peter Parker ügyét, és Murdock mellett még Jessica Walter, azaz She-Hulk jöhet szóba. Ő sem lenne rossz tipp, hiszen a karakter saját Disney+ sorozatot kap, így becsatlakozik az MCU eseményeibe. 

Kevin Smith később a Twitteren hozzáfűzte, hogy neki sincsenek belsős információi, ő is ugyanúgy az interneten olvasta a pletykát, mint bárki más, pusztán csak lelkesedik az ötletért, hogy egy népszerű karakter visszatérhet, immáron a Marvel Filmes Univerzumán belül is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)