Hirdetés

A Sony-Marvel botrány ellenére is készülőben van a harmadik Pókember film

|

Az előző részek forgatókönyvírói most is gőzerővel dolgoznak valamin, ami nagy valószínűséggel a következő Pókember mozi lesz.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy Pókember többé nem bandázik a Bosszúállókkal és az MCU többi karakterével, viszont Marvel ide vagy oda, úgy tűnik, a Sonynál már folynak a hálószövő következő kalandjának előkészületei.

Hirdetés

A híresztelések szerint a Pókember: Idegenben írói, Chris McKenna és Erik Sommers most is a folytatás forgatókönyvén dolgoznak. A két író munkáját biztosan megnehezíti a két stúdióóriás elválása, hiszen az eddigi filmeknek szerves részei voltak az MCU karakterei. Fura lesz, de ha minden így marad, akkor a következő moziban még említés sem eshet mondjuk Tony Starkról vagy Happy Hoganről.

Tom Holland még két filmre aláírt és valószínűleg a szereplők nagy része szintén visszatérne, tehát a jó hír, hogy MJ és Peter románca folytatódhat, a rossz az, hogy Happyé és May nénié viszont nem. A dolgokat bonyolítja, hogy az eddigi két rész rendezője, Jon Watts visszatérése már sokkal kérdésesebb, ugyanis simán elképzelhető, hogy ő inkább maradna az MCU filmjeinél. A Marvelnél biztosan akadna neki munka, hiszen a Fox-felvásárlással egy újabb rakás karakter és történet került a Disney-hez. Noha még mindig reménykedünk kicsit, hogy a Marvel és a Sony elrendezi valahogy a piszkos anyagiakat, azért az megnyugtató, hogy a történtek ellenére is dolgoznak Póki következő filmjén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)