Hirdetés

Pókember: Hazatérés 2 - a rendező Blade-et is el tudná képzelni a folytatásban

|

A Marvel kedvenc vámpírvadásza elképzelhető, hogy hamarosan újra tiszteletét teszi a mozikban, ráadásul épp a barátságos és közkedvelt Pókember oldalán.

Hirdetés

Az első X-Men és Pókember mozik mellett a Wesley Snipes-féle Blade filmek voltak azok, amelyek megalapozták a 2000-es évek elejére belőhető nagy képregényes áttörést. Emlékszem azelőtt elég furcsán néztek a Pókemberes vagy Rozsomákos pólós emberkékre, de ezek a filmadaptációk a mainstreambe emelték itthon is a képregényhősöket. A csúfos Penge - Szentháromság óta nem láthattuk Blade-et a mozivásznon, de lehetséges, hogy hamarosan visszatér a vámpírok réme.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés rendezője, Jon Watts ugyanis a We Got This Coverednek adott interjúja során elárulta, szívesen látná Morbius és Blade karaktereit is a folytatásban. Morbius, az "élő vámpír" már A csodálatos Pókember 2 egyik rosszfiúja is lehetett volna a korai hírek szerint, de végül nem került be a filmbe. Arról már esett szó, hogy a Hazatérés folytatásában új, eddig filmekben sosem látott gonoszokat akarnak megvillantani, így Morbius remek választás lehetne, az ellene vívott harcban pedig Pókinak jól jönne egy szakavatott vámpírvadász segítsége. 

Blade filmes jogait még 2013-ban szerezte vissza a Marvel, ekkor tért haza úgyszintén Daredevil, Ghost Rider és a Punisher is - velük a MCU sorozataiban már találkozhattunk. 2015 augusztusában felmerültek a pletykák, hogy női főhőssel érkezhet az új Blade film, de ebből végül nem lett semmi, úgyhogy most már lassan tényleg itt lenne az ideje, hogy a Marvel kezdjen valamit a vámpírvadász hőssel.

Korábban Kate Beckinsale is nyilatkozott arról, hogy a Marvel valamin munkálkodik, és ezért nem lehet szó egy esetleges Underworld/Blade crossoverről. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sokkal szívesebben látnám Blade-et Pókember mellett, mint Selene oldalán.

Egyes pletykák szerint a Baljós Hatos (Sinister Six) nevezetű, szupergonoszokból álló csapat is a Marvel filmes univerzumában jelenhet majd meg, nem pedig a Sony saját, most formálódó és a Venom mozival elstartoló külön világában. A Hatos eredeti tagjai közül Kraven és Mysterio valószínűleg a Sony-féle univerzum Silver & Black filmjében szerepelnek majd, helyettük tehát új rosszfiúkat kell keresni az MCU Baljós Hatosába. Lehet, hogy pont Morbius lesz az egyik kiszemelt. 

Mit gondoltok, illene a vámpíros vonal a következő Pókember filmhez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)