Hirdetés

Pókember: Hazatérés - az elemzők erős nyitást jósolnak a filmnek

|

Jövő hónapban debütál a legújabb Marvel mozi, és az előrejelzések alapján akár még a Wonder Woman bevételével is versenybe szállhat a Pókember: Hazatérés.

Hirdetés

A rajongók már tűkön ülve várják a következő Pókembert, ami a hálószövő szuperhős legelső önálló filmje lesz az MCU-ban. Az Amerika kapitány: Polgárháborúban pedig kiderült, hogy remekül illik a szerep Tom Hollandra, így egy korrekt mozi van kilátásban, és úgy tűnik, hogy az elemzők is hasonlóan gondolják.

Hirdetés

A filmes elemzésekkel és eseményekkel foglalkozó Deadline szerint a Pókember: Hazatérés várhatóan 90 és 108 millió dollár közötti bevételt fog termelni a debütálásakor Észak-Amerikában. Ezzel pedig könnyen felzárkózhat a Wondar Woman filmhez, ami nyitáskor 103,3 milliót hozott a DC-nek, de még mindig A galaxis őrzői 2 vezeti a listát idén a 146,5 milliós bevételével.

A Pókember: Hazatérés július 6-án érkezik meg a mozikba. Ti beültök majd rá, termelitek a bevételt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)