Hirdetés

Pókember: Hazatérés - rendkívül pozitívak az első vélemények

|

Néhány külföldi kritikus már megnézhette az új Pókember első önálló moziját, és nagyon úgy tűnik, hogy bejött nekik, amit láttak.

Hirdetés

Az elemzők nagy sikert várnak a Pókember: Hazatérés debütálásakor, és annak ellenére, hogy még meg sem jelent, már a folytatása is tervben van. Lehet, hogy nem is akkora probléma, hogy már tervezik a szuperhős jövőjét a Marvel filmes univerzumában, mert számos hozzáértő szerint remek lett Tom Holland legelső saját filmje Pókemberként.

Hirdetés

Az embargó lejárt, így a kritikusok szabadon beszélhetnek az MCU legújabb darabjáról. Többek között a külföldi IGN, a Mashable és az LA Times újságíróinak is nagyon tetszett a film. Néhányuk szerint ez az eddigi legjobb Marvel és Pókember film, mások pedig a képregényekhez hasonlították, és abban is nagy az egyetértés, hogy Tom Holland remekül alakítja Peter Parkert.

A Pókember: Hazatérés július 6-án debütál a hazai mozikban, és már alig várjuk, hogy mi is megnézhessük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)