Hirdetés

Pókember: Hazatérés - másik Marvel hős váltja Vasembert a folytatásban

|

A Pókember: Hazatérésben komoly szerep jut Robert Downey Jr. karakterének, de Peter Parker mentora a második részben nem tűnik már fel.

Hirdetés

Az eddigi előzetesek alapján is egyértelműen kijelenthető, hogy Vasember szerves része lesz az első MCU-s Pókember mozinak, amelyben Tom Holland alakítja a barátságos és közkedvelt Pókembert. A The Hollywood Reporter információi alapján azonban a hálószövő új társat kap a következő kalandhoz.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés folytatásában egy másik Marvel hőst fog kölcsönvenni a Sony, de azt egyelőre még nem árulták el, hogy ki lesz a szerencsés kiválasztott. Az mindenesetre biztos, hogy a Sony teljes gőzre kapcsolt, jövőre már egy Venom mozit is be akarnak mutatni, alakul a Silver and Black film, Kraven, a vadász és Mysterio is jó eséllyel a vászonra költözik, mindezzel pedig szépen lassan akár megágyazhatnak egy Sinister Six filmnek. 

Persze addig is még vár bennünket a Pókember: Hazatérés, amit július 6-án mutatnak be hazánkban. Szerintetek ki lenne Pókember tökéletes partnere a következő részben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)