Hirdetés

Pókember: Hazatérés - rengeteg új jelenet a nemzetközi előzetesekben

|

Megérkezett a legújabb Spider-Man: Homecoming trailer (illetve máris kettő), amely pár újdonságot is megmutat az idén érkező filmből. Főleg azt, hogy Pókembernek lenni nem könnyű feladat.

Hirdetés

Nyáron jelenik meg a Marvel filmes univerzumának következő darabja, aminek Peter Parker, azaz a Pókember lesz a főszereplője (ismét újragondolva ugyebár). Korábban már kaptunk jó néhány előzetest, de most megérkezett az eddigi leghosszabb, ami több új jelenetet is bemutat röviden a Hazatérésből. Illetve egy egészen hosszú, egybefüggő részt.

Ha már tűkön ülve várjátok a szuperhős visszatérést a mozivászonra, akkor mindenképp vessetek egy pillantást a videóra, mert viszonylag spoilermentes és jól átadja a film hangulatát. Vicces pillanatokból biztosan nem lesz hiány, főleg, ha a közelben van Tony Stark is, de azért várhatóan nem csak a jópofáskodásban merül ki a történet. Itt most azért főleg arról van szó, de teljesen szerethető módon.

A Pókember: Hazatérés július 6-án debütál a magyar mozikban. Nektek hogy tetszik eddig a hangulat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)