Hirdetés

Pókember: Hazatérés - New Yorkból érkeztek az új forgatási képek

|

Új helyszínen folytatódik a Pókember: Hazatérés forgatása, Tom Hollandet pedig nem tudták elrejteni a kíváncsiskodó kamerák elől.

Hirdetés

Eddig elég sok érdekességet osztottak meg a forgatás követői a Pókember: Hazatérés készítéséről, például kiderült, hogy egy helikopterre is szükség volt a munka során. Nemrég a stáb Atlantából New Yorkba cuccolt át, ahol ezúttal is rengeteg fotó készült a forgatásról.

Az egyik felvétel, ami közben lefotózták az Amerika Kapitány: Polgárháború után saját filmjében megjelenő Pókembert, látszólag egy egyszerű esti jelenet, ahol hősünk lopakodik, a másik viszont már sokkal érdekesebb. Ezen egy tűzlépcsőn és a rajta található erkélyen csinál valamit az ifjú Peter Parker, aminek kapcsán Tom Hollandet is kilógatták az utca fölé. A film jövő júliusban kerül a mozikba, szóval addig még valószínűleg jó pár érdekes és néhány vicces anyagra is számíthatunk a folytatásról, remélhetőleg spoilermentesen.

Mit gondoltok, lehet a Marvel-univerzum egyik új közönségkedvence Holland Pókembere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)