Hirdetés

Pókember: Hazatérés - még többet tudhatsz meg a gonoszokról a szinkronos előzetesből

|

Befutott a Pókember: Hazatérés harmadik nemzetközi trailere, ami a legutóbb kiadott videóhoz képest néhány új jelenetet tartalmaz, ráadásul a szinkront is ízlelgethetjük.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés legújabb traileréből megtudhattuk, hogy az ifjú Peter Parker egészen veszélyes bűnözőkbe is belefut majd, ezt a videót pedig nem sokkal követte a nemzetközi előzetes is. Ebben azt is elárulták a készítők, honnan szerzik pusztító fegyverzetüket a rosszfiúk.

Hirdetés

Mint kiderült, a Michael Keaton által alakított Keselyű emberei a Bosszúállók csatáinak romjai között található technológiát használják fel, hogy egy átlagos bandánál ezerszer veszélyesebbé válhassanak. Az új előzetes is megvillantja, hogyan kell majd a Pókember: Hazatérés főhősének megpróbálnia eltitkolni Peter Parkerként, hogy a suli mellett szuperhősködik, illetve hogy Tony Starkkal is lesz valószínűleg egy kisebb konfliktusa abból, hogy Vasember próbálja távol tartani az igazán veszélyes akcióktól.

Szinkronallergiásoknak pedig íme mindez az eredeti hanggal:

Ti várjátok már a júliusi premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)