Hirdetés

Tony Stark ajándéka teszi még izgalmasabbá a Pókember: Hazatérést

|

A Marvel filmes univerzumában Pókember már a ruháját is Tony Starktól kapja, aki a jelek szerint újabb meglepetéssel kedveskedik a falmászónak.

Hirdetés

Nyáron kerül majd a mozikba a Pókember: Hazatérés, amely ezúttal egy fiatalabb Pókember szemszögéből mutatja majd be a történéseket. A film trailere várhatóan még ebben a hónapban megérkezik majd, egy brazil rendezvény rajongói azonban már látták, és elég érdekes dolgokról számoltak be.

A résztvevők szerint Tony Stark egy újabb ajándékkal készül, amivel még menőbbé teszi majd Pókember ruháját. A trailerben látszik Tony Stark aktatáskája, amelyben a fejlesztés található, ezt követően pedig Pókember leveti magát a Washington-emlékműről, kitárja a "szárnyait" és elsiklik a levegőben.

A web wings egyáltalán nem új keletű dolog, a képregényekben is felbukkant, már csak arra vagyunk kíváncsiak, miért lesz szüksége rá Tom Holland karakterének. A másik fontos érdekesség a helyszín, hiszen Pókember eddig elsősorban New Yorkban tevékenykedett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)