Hirdetés

Pókember: Idegenben - két új kép is érkezett Póki legújabb kalandjához

|

Samuel L. Jackson is visszatért az újraforgatásokra.

Hirdetés

Nick Fury is új jelenetekkel dobta fel a készülő szuperhősmozit.

Hirdetés

A Pókember: Idegenben forgatásai pár hónapja már hivatalosan is befejeződtek, ám azóta tudjuk, hogy több jelenetet is újra szeretett volna venni a Marvel és a Sony stúdiója, amiknek egy része már meg is történt - erről tanúskodik Samuel L. Jackson friss Instagram bejegyzése is:

A színész Fury ikonikus szemkötőjével csigázza fel még inkább a rajongókat a jövőhéten debütáló Bosszúállók: Végjátékra. A kép leírásából viszont az is kiderül, hogy alaposan be van táblázva Jackson, hiszen a Sokkal több mint testőr folytatása mellett a Pókember: Idegenben újraforgatásai is most zajlanak.

Emellett pedig két új promóciós kép is érkezett a július elején érkező Pókember filmhez:

Az első képen a Zendaya által megformált és újragondolt M.J.-t láthatjuk, méghozzá Póki ölelésében, szóval érdemes lesz felkészülni a kibontakozó szerelmi szálra. A második anyag már egy fokkal érdekesebb, mivel Nick Fury és Maria Hill előtt valamiféle szerkezet pihen épp az asztalon. Közben az is világos, hogy a két ügynök valamiért nagyon morcos Peterre, aki a lopakodós szerkójából ítélve talán egy magánakcióval húzhatta ki a gyufát.

Ti várjátok már a barátságos és közkedvelt Pókember visszatérését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)