Hirdetés

A Pókember: Idegenben zárja majd az MCU harmadik fázisát

|

Sokan (nem alaptalanul) hittük azt, hogy a Bosszúállók visszavágója lesz a harmadik MCU szakasz vége, de Kevin Feige egy interjúban ezt megcáfolta.

Hirdetés

Alig hisszük el, hogy leírhatjuk ezt, de jövő héten tényleg megérkezik a Bosszúállók: Végjáték. Sokan, köztük mi is azt hittük, hogy ez a film hozza majd el a Marvel filmek harmadik fázisának ünnepélyes zárását, de mint kiderült, nem ez a helyzet.

Hirdetés

Kevin Feige a Bosszúállók: Végjáték turné sanghaji állomásán egy interjúban a következőt válaszolta, amikor a Pókember: Idegenben sztorijáról faggatták:

"Az lesz a harmadik fázis vége. Te vagy az első, akinek ezt elmondtam."

Mivel Feige korábban azt nyilatkozta, hogy Peter Parker fogja felvezetni az MCU negyedik fázisát, így azt hittük, hogy a Végjáték zárja le a harmadikat. Mint kiderült nem egészen ez a helyzet. Igazából van értelme a dolognak, pláne, ha tényleg igaz a hír, miszerint a Pókember: Idegenben mindössze néhány perccel a Végjáték befejezése után játszódik majd.

Ebből arra is következtethetünk, hogy bár a Bosszúállók következő harca lezárja a Thanos elleni háborút, lesznek még szálak, amiket a következő Pókember film fog elvarrni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)