Hirdetés

Pókember: Idegenben - új akciójelenettel egészül ki a bővített verzió

|

A mozifilm hosszabb változatát jövő héten mutatják be az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Jövő héten nemzeti ünnep lesz az USA-ban, és a Labor Day hosszú hétvégéjén, augusztus 29-től kezdve mutatják majd be a Pókember: Idegenben bővített verzióját a mozikban. A The Hollywood Reporter információi szerint egy szórakoztató, bő négy perces jelenetre is számíthatunk, amelyben Pókember még az iskolai kirándulás előtt intéz el néhány rosszfiút New Yorkban.

Hirdetés

 Jon Watts rendező elmondása szerint a jelenet sokáig benne volt a végső vágásban, és egyes vágóképek még tévéreklámokban is láthatóak voltak. A montázs jelenetsorban Peter Parker a nyaralás előtt szeretne venni egy fülhallgatót az utazáshoz, illetve még az útlevelét is magához kell vennie. A teendő intézése során viszont egy városi bűnbandába is belefut egy étteremben, akiket Pókember annak rendje szerint ártalmatlanít.

Watts még azt is megjegyezte, hogy a Pókember: Idegenben Blu-Ray kiadásában kisfilmként biztosan bekerül ez a részlet, illetve még több szórakoztató törölt jelenetre számíthatunk. A Pókember: Idegenben emellett már elérte az 1,109 milliárd dolláros összbevételt, amellyel a Sony Pictures legtöbb bevételt termelő mozifilmjévé vált, letaszítva e trónról a korábbi rekorder Skyfall James Bond-filmet.

Ti szívesen megnéznétek újra, még több jelenettel Pókember európai kalandját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)