Hirdetés

Pókember: Idegenben - majdnem szerepelt benne az új Amerika Kapitány is

|

A stúdiónál végül úgy döntöttek, hogy Peter Parkernek egyedül kell szembenéznie ezzel a fenyegetéssel.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték végén alaposan megkavarták a csapatot, hiszen Steve Rogers átadta a pajzsot Sólyomnak. Hogy ez a Disney+-on induló The Falcon & The Winter Soldier sorozatra milyen hatással lesz, azt egyelőre nem tudjuk, mindenesetre Anthony Mackie karaktere időközben majdnem felbukkant új szerepében is.

Hirdetés

Kevin Feige és Eric Caroll egy interjúban árulták el, hogy Sólyom cameója is a tervek között volt a Pókember: Idegenben kapcsán.

Beszéltünk róla eleinte, hogy miután Peter karatere kiteljesedik és átveszi az irányítást, mondjuk kérjen egy szívességet és felbukkanjon Sólyom mint Amerika Kapitány. De aztán arra jutottunk, hogy a film egyik fontos alapvetése, ahogy Nick Fury is elmondja Peternek, hogy nem számíthat a Bosszúállókra, ezt magának kell megoldania. Ki kell lépnie Tony Stark és a Bosszúállók árnyékából.

Az ötletet viszonylag hamar elvethették, mert a filmet rendező Jon Watts már nem is emlékszik rá, hogy beszéltek volna ilyesmiről, de ahogy ő is elmondta, elképesztő mennyiségű iteráción mennek keresztül ezek a történetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)