Hirdetés

Pókember: Idegenben - közel egy órával rövidebb lesz, mint a Bosszúállók: Végjáték

|

Végre fény derült az új Pókember mozi hivatalos játékidejére. Az biztos, hogy nem lesz indokolatlanul elnyújtva a film.

Hirdetés

Manapság már kétszer is meg kell gondolnia az embernek, hogy bevállalja-e a legnagyobb méretben kapható üdítőt a mozik büféjében, elvégre a nagyobb blockbuster filmek nem spórolnak a játékidővel. A Marvel mozik esetében ez különösen igaz szokott lenni, de a Pókember: Idegenben nézőinek a jelek szerint nem kell ilyesmitől tartaniuk. 

Hirdetés

A British Board of Film Classificationtől származó információk szerint ugyanis Pókember: Idegenben hivatalos játékideje egészen pontosan 2 óra 9 perc lesz, ami 4 perccel rövidebb, mint az előző rész, vagyis a Hazatérés volt. Még ennél is sokkal beszédesebb, ha a Végjátékkal hasonlítjuk össze az új filmet, ugyanis a negyedik Avengers mozi 3 órán és 2 percen át pörgött, azaz közel egy órával hosszabb volt, mint a Pókember: Idegenben. A legrövidebb Marvel mozi egyébként az 1 óra 52 perces Thor: Sötét világ volt, de abban talán megegyezhetünk, hogy nem a játékidő hossza okozta annál a filmnél a legnagyobb problémát. 

Július 4-én kiderül majd, hogy mire is elég ez a 2 óra 9 perc, akkor érkezik meg ugyanis a hazai mozikba a Pókember: Idegenben. Ti beültök majd rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)