Hirdetés

Pókember: Idegenben - Jimmy Kimmel műsorában mutatták be az új pókszerkót

|

Tom Holland ellátogatott Jimmy Kimmelhez, és mit ad isten, pont a legújabb Pókember jelmeze volt rajta.

Hirdetés

Pár remek pillanatban elkattintott forgatási fotónak köszönhetően egy ideje már tudjuk, hogy a Pókember: Idegenben moziban Tom Holland Pókembere egy új jelmezt kap. Ezt a meglehetősen menő, vörös-fekete szerelést most a Jimmy Kimmel Live műsorban villantotta meg a színész.

Hirdetés

A műsorban Jimmy Kimmel pajtása, Guillermo elcsórta Pókember maszkját, így hősünknek egy közlekedési bójával a fején kellett betoppannia. Egy kis szürreális kergetőzés után viszont hamar kiderült, hogy az új Pókember jelmez magát a hálószövő aktuális megformálóját, Tom Hollandot rejti. Kimmel próbálta egy picit faggatni a spoilerezésre erősen hajlamos ifjú sztárt, de Holland inkább gyorsan lelépett a helyszínről, mielőtt elárulna valamit véletlenül a Bosszúállók 4-ről vagy a Pókember: Idegenbenről.

Nektek hogy tetszik az új Pókember ruha? Én imádom a fehér pókjelet a hátán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)