Hirdetés

Az MCU egyik legjobb cameójával lepett meg minket a Pókember: Idegenben

|

Rengeteg izgalmas figura bukkant már fel a Marvel mozikban, de erre a meglepetésre talán senki nem számított.

Hirdetés

Ha úgy kattintottatok erre a cikkre, hogy még nem láttátok a Pókember: Idegenbent, akkor csak és kizárólag saját felelősségre olvassatok tovább, mert pillanatokon belül el fogom spoilerezni a film végét és az egyik stáblista utáni jelenetet, ami alaposan felforgatja majd Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisának eseményeit.

Hirdetés

Szóval miután mindenki kedvenc hálószövője legyőzte Mysteriót, csak néhány perc nyugalmunk volt a teremben, a stáblistás jelenetben ugyanis kiderült, hogy Jake Gyllenhall karaktere eljuttatott egy kamu felvételt az egyik legnagyobb New York-i bulvárlapnak, akik most azt hatalmas kivetítőkön tolják azt a lakosság arcába. Már az is meglepő volt, hogy a Hírharsona (Daily Bugle) egyáltalán megjelent, eddig nem találkoztunk vele az új filmekben, ami viszont még ennél is izgalmasabb, az a lapot vezető J. Johan Jameson, akit ugyanaz a J.K. Simmons alakít, aki a Tobey Maguire-féle mozikban is vitte a figurát.

A színész felbukkanásának alapjáraton is nagyon örültünk, a szerepeltetése azonban rengeteg kérdést is felvet. Egyáltalán nem tudjuk, hogy a Hírharsona kap-e bármilyen szerepet a jövőben, de ha igen, akkor biztosan nem ugyanabban a formában, ahogy régen, hiszen Pókember személyazonosságára is fény derült a jelenetben, vagyis Peter biztosan nem járhat be oda dolgozni. Az is kérdés, hogy ez milyen csavart visz majd az eddig kedvelt karakter életébe, minden bizonnyal ezt boncolgatja majd a harmadik film.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)