Hirdetés

Samuel L. Jacksont feldühítette a Pókember: Idegenben egyik plakátja

|

Nick Fury megtestesítőjének nem tetszett az, ahogy ábrázolták a karaktert.

Hirdetés

Samuel L. Jackson a 2008-as Vasember óta alakítja a rejtélyes Nick Fury-t a Marvel Filmes Univerzumban (akinek múltjából kaptunk egy kis ízelítőt a Marvel Kapitányban), így érthető, ha közel áll a szívéhez a karakter. Hamarosan a Pókember: Idegenben ismét láthatjuk, amint magára ölti a legendássá vált szemkötőt, csakhogy történt egy apró baki a marketing részéről. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a film plakátjainak egyikén tükrözték a karaktert, ami miatt úgy néz ki, mintha a szemkötő Fury rossz oldalán lenne - ez különösen annak fényében szembeötlő, hogy mellette ott van a helyes poszter is. Erre maga Samuel L. Jackson hívta fel a figyelmet az Instagramján, ahol a tőle megszokott stílusban fakadt ki a helyzetet illetően: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Uhhhhhhh, What In The Actual FUCK IS GOING ON HERE???!!! #headsgonroll #lefteyemuthafukkah

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés,

Volt még a 90-es években egy olyan Pókember-sztori, ahol Nick Fury-t lemásolta a Kaméleon és átvette a helyét, a turpisságra pedig úgy derült fény, hogy a rossz oldalon viselte a szemkötőt - de valószínűleg a Pókember: Idegenben esetében eltekinthetünk ettől a verziótól és simán a marketingre kenhetjük a dolgot. 

A Pókember: Idegenben július 4-én kerül a hazai mozikba a Marvel 3. fázisának epilógusaként. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)