Hirdetés

Pókember: Idegenben - rengeteg dolog kiderül az új trailerből, már szinkronosan is nézhetitek

|

Nem véletlenül vártak eddig a Pókember új trailerével, hiszen a Végjáték eseményei nagyon megkavarják a sztorit.

Hirdetés

Befutott a Pókember: Idegenben második trailere, amiből rengeteg újdonságot megtudunk magáról a történetről és a karakterekről is.

Hirdetés

Tom Holland úgy indítja az előzetest, hogy csak akkor nézzétek meg, ha már láttátok a Bosszúállók: Végjátékot, és ezzel bizony nem tudunk vitatkozni. Ha még nem láttátok a nagy finálét, akkor egyrészt nem mindent fogtok érteni, másrészt ez a két perc elég sok mindent el fog spoilerezni.

Sőt, időközben befutott a magyar szinkronos változat is:

A Pókember moziról az is kiderült, hogy nemcsak lezárja a harmadik fázist, hanem egy új fejezetet is megnyit az MCU-ban a multiverzumok bevezetésével. Mi egyre izgatottabbak vagyunk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)