Hirdetés

Pókember: Idegenben - levetítették az első trailert, de mi még nem nézhetjük meg

|

Mégsem a héten debütál online a film első kedvcsinálója, de azért így sem kell rá túl sokat várni. A brazíliai Comic Con látogatói viszont már láthatták az előzetest.

Hirdetés

A legutóbbi híresztelések alapján a Marvel nemcsak az új Bosszúállók, hanem a Pókember: Idegenben trailerével is készült erre a hétre. Utóbbi megjelenését viszont úgy tűnik, hogy kicsit elhalasztották.

Hirdetés

Egy ideje már keringtek a pletykák arról, hogy a trailert a brazíliai Comic Con Experience rendezvényen leplezik le, és bár nemrég már arról szóltak a hírek, hogy az egészet elhalasztotta a stúdió, végül csak levetítették a kedvcsinálót a helyszínen, sőt Tom Holland és Jake Gyllenhaal is ott volt, a rajongók legnagyobb örömére. Sajnos azonban ezzel párhuzamosan az interneten nem tették elérhetővé a kedvcsinálót, vagyis pontosan ugyanaz történt, mint tavaly a Végtelen háború előzetesével, azaz nekünk földi halandóknak marad a bizonytalan várakozás, míg a rendezvény résztvevői már látták az előzetest. 

Nyilvánvaló okokból nem lehetett kamerázni a vetítésen (persze azért nem csodálkoznánk, ha hamarosan felbukkanna pár telefonos felvétel), de azért szöveges beszámolókat kaptunk arról, hogy miről is szólt a trailer. Értelemszerűen innentől kezdve masszívan spoileres infók jönnek!

Az előzetes Peter Parker (Holland), May néni (Marisa Tomei) és Happy Hogan (Jon Favreau) karaktereivel indít. Happy megpróbál flörtölni May nénivel. Peter iskolai kirándulásra indul Európába Michelle-lel/MJ-vel (Zendaya) és Neddel (Jacob Batalon), Pókember jelmezét viszont otthon hagyja, mivel kicsit szüneteltetni akarja a szuperhősködést. Az osztály Olaszországba, egészen pontosan Velence városába utazik, ahol Peter és Michelle romantikázik egy kicsit. A következő jelenetben Petert a hotelszobájában láthatjuk, ahol megjelenik egy titokzatos alak, aki egyből elkábítja Nedet. Ő bizony Nick Fury, aki egy új küldetést ad Peternek. Számos új ruhát megvillant a trailer, köztük a forgatási fotókon már látott fekete jelmezt, illetve egy olyan klasszikus öltözetet is, amely karjai alatt ott feszül a pókháló - eredetileg ugye így festett Póki ruhája a képregényekben. Az előzetes végén Pókember és Mysterio (Jake Gyllenhaal) együttes erővel szállnak szembe Vízemberrel (tehát ez a veterán szupergonosz is felbukkan a filmben), aki Velence vizéből emelkedik ki. Arról is meséltek azok, akik látták a trailert, hogy ebben a videóban Mysterio ugyan viseli a jelmezét, de a híres, gömb alakú sisakja nincs a fején. 

Nagyon reméljük, hogy a Sony/Marvel nem húzza sokáig a dolgot és hamarosan mi is megnézhetjük majd az előzetest. Egy Daniel R nevű Twitter-felhasználó híresztelései szerint egyelőre bizonytalan az új megjelenési dátum időpontja, de várhatóan december 18-i debütálásra számíthatunk. Fontos azonban észben tartani, hogy még Daniel is úgy említi, hogy az előzetest elhalasztották, vagyis bejegyzésében azokra a korábbi pletykákra reagált, amelyek szerint magán a Comic Con Experience-sem mutatják be a trailert - erről pedig immár kiderült, hogy hamis infó. 

Egyelőre tehát marad a várakozás, de addig is adott a lehetőség, hogy ezerszer újranézzétek az Avengers: Endgame első előzetesét

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)