Hirdetés

Pókember: Idegenben - három friss plakáton csodálhatjuk meg az új pókruhát

|

Tom Holland az Instagramon osztotta meg azokat a posztereket, ahol Pókember a legújabb kosztümjében feszít.

Hirdetés

Noha az új szerkót már láthattuk kiszivárgott képeken, sőt még Jimmy Kimmelnél is ebben tette tiszteletét a színész, a hivatalos plakátok azért így is megdobogtatják a Spidey rajongók szívét.

Hirdetés

A Pókember: Idegenben július 5-én kerül a mozikba, addig még jó pár részletre fény derülhet a film kapcsán. Tom Holland ezúttal valószínűleg az alkotók beleegyezésével oszthatott meg néhány képet Pókember legújabb kalandjairól. Peter Parker a jelek szerint a klasszikus kék-piros ruháját egy kissé sötétebb árnyalatúra cseréli európai kiruccanásán. 

Persze amíg megtudnánk, hogy miért viseli a feketével futtatott ruhát, Spidey még a Bosszuállók: Végjátékban is feltűnik, amit április 26-tól nézhetünk meg.

Nektek hogy tetszik az új pókszerkó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)