Hirdetés

Pókember: Idegenben - új ruhában pompázik a hálószövő

|

Az idei Spider-Man játékból is merítettek egy keveset a jelmeztervezők.

Hirdetés

Nem is olyan régen olyan forgatási fotókat tudtunk mutatni a jelenleg is készülő Pókember: Idegenben filmről, amelyekben Póki egy új, teljesen fekete öltözékben látható. Most újabb, sokkal jobb minőségű fotók és egy videók is érkezett egy teljesen másik jelmezről. 

Hirdetés

Az alábbi félvételeken és képeken jól látszik, hogy Tom Holland karaktere lecserélte a Hazatérésben és a Végtelen háborúban is látott gúnyáját. Az új pókruha pedig immár nem a klasszikus vörös-kék színekben pompázik, hanem vörös-fekete összeállításban készült el. Még az alapszíneknél is érdekesebb azonban, hogy a jelmez hátrészére egy hófehér pókjel került, pontosan úgy, mint az Insomniac Games Spider-Man játékában. Valószínűleg nem véletlen, hogy a Sony pont ebből a remekül sikerült videojátékból emelt át egy dizájnelemet. 

Nem is húzom tovább, mutatjuk Pókember új ruháját:

Spider-man FFH

Két teljesen új pókruhát tehát már láttunk, ezek után pedig kíváncsian várjuk esetleg milyen újabb jelmezeket ölt még magára Tom Holland a jövőre érkező moziban. A Pókember: Idegenben hazai premierje 2019. július 4-én várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)