Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum - kiderült, mikor érkezik a folytatás

|

A legújabb teaser videó leleplezte a második rész pontos megjelenési dátumát, ami bizony azért még kicsit odébb lesz.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum Oscar-díjas első része hatalmas siker volt, mi is nagyon szerettük a filmet. Viszonylag hamar egyértelművé vált, hogy a Sony tovább szeretné ütni a vasat, és folytatást akarnak készíteni az animációs filmhez, sőt egyből spin-off mozikat is elkezdtek emlegetni. Most már végre azt is tudjuk, egészen pontosan mikor folytatódhat Miles Morales nagy kalandja. 

Hirdetés

Az alábbi rövidke teaser videó ugyanis felvillantja a Pókember: Irány a Pókverzum 2 megjelenési dátumát: 2022. április 8-án érkezik majd az új rész, szóval azért még bőven kell addig párat aludni. Egyelőre nem igazán tudunk sokat a folytatás történetéről, de elég valószínű, hogy Miguel O'Hara, azaz a 2099-es Pókember, valamint sokak kedvence, Spider-Gwen is feltűnik majd benne. 

Ti milyen alternatív univerzumos pókembereket látnátok szívesen a Pókember: Irány a Pókverzum 2-ben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)