Hirdetés

Lehetséges, hogy készülnek animációs sorozatok is a Pókember: Irány a Pókverzum! alapján

|

A Sony már elgondolkodott az ötleten, úgyhogy könnyen előfordulhat, hogy hamarosan még többet láthatjuk majd a közkedvelt karaktereket.

Hirdetés

Elég nagy sikert aratott a rajongók körében a tavaly év végén bemutatott Pókember: Irány a Pókverzum! című animációs film, amiben elég sokféle hálószövővel találkozhattunk. Ráadásul még az is lehet, hogy televíziós sorozatokban térnek vissza később a szuperhősök.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Sony már dolgozik a film folytatásán, illetve több spin-off alkotáson is, viszont most úgy tűnik, itt még nem ér véget a lista. A New York Times nemrég ugyanis leközölt egy cikket a Sonyról, illetve annak vezérigazgatójáról, Kenichiro Yoshidáról, és állításuk szerint a vállalat már tervezgeti, hogy animációs sorozatokat is készít a Pókember: Irány a Pókverzum! mellé, amelyben visszatérnek majd a filmben szereplő karakterek.

Természetesen ezt az információt egyelőre csak pletykaként érdemes kezelni, de a rajongók valószínűleg nem bánnák, ha még gyakrabban találkozhatnának kedvenc karaktereikkel.

Ti örülnétek az animációs sorozatoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)