Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum - ti kiszúrtátok a PS4-es Spider-Man easter egget?

|

Már az Insomniac játékában látott Pókember is teljes értékű tag a Marvel univerzumában.

Hirdetés

Tegnap futott be a Pókember: Irány a Pókverzum című animációs film legújabb trailere, amely párhuzamos univerzumok különböző hálószövőit sorakoztatta fel, így Peter Parker és Miles Morales mellett felbukkant többek között Spider-Gwen és a Noir Pókember is.

Hirdetés

Rajtuk kívül bekerült a trailerbe egy easter egg is, amit sokan nem vettek észre, pedig nagy jelentőséggel bír. A videóban 1:38-nál ugyanis a háttérben kiszúrható az a jelmez (illetve egy része), amelyet az Insomniac Games PlayStation 4-exkluzív Spider-Manjének főhőse visel, ez pedig azt jelenti, hogy a videojátékos pókarc is a pókverzumhoz tartozik. Íme a találat: 

Lehet, hogy az Insomniac Peter Parkere is beugrik majd az animációs filmbe egy cameo erejéig? Mi nagyon örülnénk neki. December 13-án, a premier napján kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)