Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum! - részletek a folytatásról és a spin-off filmről

|

A kritikusoknál és a rajongóknál is hatalmasat szólt a Pókember animációs film, aminek természetesen már készül a folytatása.

Hirdetés

Régen volt már, hogy egyetlen negatív hangot sem hallottunk egy-egy film kapcsán, de a Pókember: Irány a Pókverzum! ilyen volt. Hatalmas durranás lett Miles Morales és a többi pókfej bemutatása, a lendületet pedig nem akarja elpocsékolni a Sony.

Hirdetés

Vanity Fair elkapta a producert, Amy Pascalt néhány kérdésre, aki meglepő őszinteséggel mesélt a továbbiakról. A Pókverzum közvetlen folytatásának továbbra is Miles Morales lesz a főszereplője, aki komolyabb romantikus kapcsolatba keveredik majd Gwennel. Ezt direkt a második filmre tartogatták, mivel az elsőben az fontosabb volt számukra, hogy Gwent elsődlegesen szuperhősként mutassák be a közönségnek, és ne romantikus partnerként.

Egyébként az még nem biztos, hogy Miles ugyanabba a Gwenbe habarodik-e bele, akivel a Pókverzumban is megismerkedtünk. Könnyel lehet, hogy egy Miles univerzumában "lakó" Gwen Stacy-t kapunk majd.

Ettől függetlenül az első animációs film Spider-Gwenje is fontos szerepet kap a továbbiakban. Ő egy saját spin-off filmben fog szerepelni két másik pókhölgy mellett: társai Jessica "Spider-Woman" Drew és Cindy "Silk" Moon lesznek. Silk a pletykák szerint saját élőszereplős filmet is fog kapni a Sony saját Marvel univerzumában, amit egyébként Sony's Universe of Marvel Characters (SUMC) névre kereszteltek.

Ezek szerint bőven lesz még Pókember film a karakter rajongói számára. Titeket melyik folytatás érdekel majd a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)