Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum - Stan Lee többször is felbukkant

|

Nem csak egyszer láthattuk a cameókirályt a Sony animációs filmjében.

Hirdetés

Nagy siker lett a Pókember: Irány a Pókverzum!, a Sony Pictures gyorsan be is rendelte hozzá a folytatást és spin-offokra is számíthatunk, azonban hiába ilyen népszerű az animációs film, a rajongók még mindig nem fedezték fel minden kis titkát. Szerencsére segítenek benne a készítők. 

Hirdetés

Az Irány a Pókverzum! megtekintése után sokan azt gondolták, hogy a képregényboltos jelenet az egyetlen, amiben Stan Lee felbukkan, azonban az igazság az, hogy a Marvel tavaly elhunyt legendája ennél sokkal többször is látható a filmben: az egyik producer, Chris Miller a Twitteren árulta el, hogy Lee több tucatszor cameózik, az egyik ilyenről pedig egy fotót is mellékelt: 

Ti mennyit fedeztetek fel ezek közül? Még nincs késő, játsszák még a mozik, valamint a közeljövőben számíthatunk a lemezes kiadásokra is, bőven lesz alkalom felfedezni Stan Lee-t a képkockákon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)