Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum - látványos és mókás az új trailer

|

Több dimenzió Pókembere is tiszteletét teszi az új kedvcsinálóban.

Hirdetés

A Spider-Man: Into the Spider-Verse, avagy magyar címén Pókember: Irány a Pókverzum egy különleges animációs film lesz Bob Persichetti (Csizmás, a kandúr, A kis herceg), Peter Ramsey (Az öt legenda) és Rodney Rothman (22 Jump Street) rendezésében, amelyben Miles Moralesnek Peter Parkertől kell megtanulnia, hogy mihez kezdjen a hálószövő képességeivel. 

Hirdetés

De a sztori nem csak róluk szól, ugyanis az Irány a Pókverzum több párhuzamos dimenzió pókarcát is összeverbuválja, így egy csapatban zúz Spider-Gwen, a Noir Pókember (Nicolas Cage szinkronjával), az SPDR robotot irányító Penny Parker és Spider-Ham is, aki egy jelmezes malac. A különböző világból érkezett karakterek pedig rengeteg izgalmas és vicces dolgot csinálnak együtt, amely egy különleges látványvilággal párosul. Nézzétek csak: 

A Pókember: Irány a Pókverzum december 13-án kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)