Hirdetés

Pókember: Irány a Pókverzum! - több mint biztatóak az első vélemények

|

Teljesen lenyűgözte a Sony új animációs mozija az első nézőket, van aki szerint ez minden idők legjobb pókemberes filmje.

Hirdetés

Általában a teljes kritikák érkezése előtt azok a szerencsések, akik láthattak már egy érző filmet, egyből elárasztják rövid véleményeikkel a Twittert. Természetesen nem volt ez másképp a Pókember: Irány a Pókverzum! esetében sem. 

Hirdetés

A Peter Parker és Miles Morales mellett még csomó más izgalmas pókarcot felvonultató új animációs filmtől valósággal el voltak ájulva az első nézők. Bátornak, merésznek, brilliásnak nevezték a filmet, sőt egyesek odáig merészkedtek, hogy szerintük ez 2018 legjobb szuperhősös mozija (pedig idén mutatták be ugyebár a Végtelen háborút), illetve a valaha elkészült legjobb Pókember film. Nem hiába rendelte tehát be már most a Sony a folytatást és egy spin-offot is. Elvileg jövő csütörtökig egyébként semmit sem szabadott volna mesélni a Pókverzumról, de a lavina elindult, innentől kezdve pedig nincs megállás, záporoztak a nyúlfarknyi beszámolók.

A teljesség igénye nélkül mutatunk párat ezekből a tweetekből:

Dorian Parks szerint ez az idei év egyik legjobb filmje, és egyben a legjobb Pókember mozi. Ő a színészi teljesítményt is dicsérte, illetve azt is hozzátette, hogy mindenki imádni fogja ezt a filmet.  

Grace Randolph először meglepve konstatálta, hogy mindenki letojta a Sony által közölt jövő keddi embargót, majd gyorsan kifejtette, hogy szerinte ez a valaha készült legeslegjobb Pókember film, szerinte a Sony és Amy Pascal a Venom után ismét keményen odatette magát. 

Zachary Marsh is meglepődött azon, hogy már lehet beszélni a filmről. Őt teljesen elmosta a mozi. Bizton állítja, hogy ez a legjobb Pókember film, amit eddig látott. Szerinte a Pókverzum gyönyörű, vicces és egyben szívhez szóló alkotás is. Arra számít, hogy a film végén sok nézőnél eltörik majd az a bizonyos mécses. Neki is ez lett idén az egyik kedvenc filmje. 

Végezetül William Bibbiani arról ír, hogy az új mozi a legjobb film a hálószövőről a Pókember 2 óta. Szerinte a Pókverzum egyszerre vidám, tragikus és dinamikus, ellentétben a mostanában a mozikba kerülő szuperhősös filmekkel. Külön kiemeli, hogy szerinte a film tökéletes indok arra, hogy a benne szereplő összes nagyszerű karaktert kapjon a későbbiekben egy saját epizódot, sőt erre szükség is van. 

A Pókember: Irány a Pókverzum! december 13-án hálóhintázik majd be a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)