Hirdetés

Nem biztos, hogy Jon Watts visszatér a Pókember filmek rendezéséhez

|

Tom Hollandot szerződés köti további két film erejéig, de a rendező semmit nem írt alá, ami kötelezné a visszatérésre.

Hirdetés

A Pókember: Idegenben elképesztő sikere után mindenki biztosra vette, hogy Póki jövője biztosított a Marvel Filmes Univerzumban, hiszen a film a Sony valaha gyártott legsikeresebb filmje lett. Miután azonban ebből a sikerből a Disney nagyobb rész követelt magának a két stúdió együttműködésének vége szakadt, emiatt pedig a hálószövőnek nincs maradása az MCU-ban.

Hirdetés

Azt tudjuk, hogy Disney-vel vagy Disney nélkül, de Tom Holland már aláírt az elkövetkezendő két filmre, rajta kívül azonban nem biztos, hogy mindenkit sikerül megtartania a Sonynak a régi gárdából. A színész mellet Jon Watts rendező visszatérését is pletykálták még a botrány kirobbanása előtt, ez viszont messze nem vehető készpénznek. Watts ugyan jelezte, hogy szívesen megrendezné a folytatásokat, de ő az MCU keretein belül gondolkodott, tehát minden bizonnyal nagyban épített volna a Disney-nél lévő karakterekre, a Bosszúállókra, Happyre vagy Nick Furyra. Ez viszont a jelenlegi helyzetben kivitelezhetetlen, így pedig a rendező nem biztos, hogy kötélnek áll. 

A helyzet még nagyon friss a történet minden szereplőjének, úgyhogy biztosan el kell telnie egy kis időnek, amíg a Sonynál kitalálják, hogy hogyan tovább. A Disney-Sony botrányról készítettünk nektek egy magyarázó videót is, érdemes lehet rápillantani, ha még nem tettétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)