Hirdetés

Pókember kiválása az MCU-ból nem úgy sült el, ahogy Kevin Feige tervezte

|

A Marvel és a Sony ügye előbb került a nyilvánosság elé, mint szerették volna.

Hirdetés

Tom Holland a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború óta ölti magára a pókjelmezt, vagyis már lassan hat éve működik együtt a Marvel Studios és a Sony Pictures annak érdekében, hogy a hálószövő felbukkanhasson a többi szuperhős között, méghozzá a Marvel Filmes Univerzum részeként. Csakhogy 2019-ben úgy tűnt, a megállapodásnak vége.

Hirdetés

Néhány nappal a 2019-es D23 Expo előtt kiszivárgott, és futótűzként terjedt a világhálón a hír, hogy a Pókember: Idegenben után a karakter nem lesz tovább részese az MCU-nak, ez pedig közfelháborodást váltott ki. Kevin Feige korábban a Rotten Tomatoes-nak mondta el, hogy volt idő, amikor úgy tűnt, hogy a Marvel Studios nem fog közreműködni a Sony Pókembert érintő terveiben, ez pedig mindkét oldalon nagyon érzelmes pár hónap volt a nyilvánosság miatt.

Feige most a The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe részeként árulta el, hogy az eredeti terv az volt, hogy csak jóval a Pókember: Idegenben premierje után beszélnek a "szakításról", és akkor is barátságosan történt volna meg a dolog, vagyis az információnak csak jóval később, és jóval finomabb formában kellett volna eljutni a közönséghez. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Tárgyalások hada után azonban végül megegyeztek a felek abban, hogy Pókember - bizonytalan ideig - folytatja az MCU-ban, amelynek keretében jöhetett létre a Pókember: Nincs hazaút is. Sőt, a Marvel Studios látszólag más projektekben is segíti a Sony-t, hiszen a Venom 2. - Vérontó stáblistás jelenete arra enged következtetni, hogy lesz együttműködés a Marvel Filmes Univerzum és a Sony-féle Pókember franchise között. Feige ezzel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta a The Hollywood Reporternek, hogy sok egyeztetés volt, a Sony, a Marvel, valamint a Venom és a Nincs hazaút csapatok közösen dolgoztak rajta. 

Szerintetek mit hoz Tom Holland Pókemberének a jövő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)