Hirdetés

Pókember következő ellenfele nem más, mint... Eminem

|

Új területen kell bizonyítania Peter Parkernek rátermettségét.

Hirdetés

A Marvel elindította az új The Amazing Spider-Man sorozatát, ami eddig nem ismert történeteket mesél majd el Peter Parker életéből. A szomszédság kedvenc hőse épp a lehető legrosszabb helyzetben van: a Bosszúállók nem akarják bevenni, a Fantasztikus Négyessel összeveszett (még Johnnyval sem baráti a viszonya), és May nénivel sem felhőtlen a kapcsolata.

Egy új korszak ez Pókember számára, amikor mindent a nulláról kell újjáépítenie.

Hirdetés

Azzal kapcsolatban nincs kétségünk, hogy Peter megtalálja majd a helyét a világban, de azt illetően már nem vagyunk annyira biztosak, hogy egy rap párbajra van szüksége. Márpedig a The Amazing Spider-Man #1 új alternatív borítója oda dobta be, méghozzá Eminemmel szemben.

A borító Salvador Larroca munkája, aki Slim Shady mellett elrejtett pár ismerős hőst is a rajzon. Ha be akartok szerezni egy ilyen füzetet, akkor sietnetek kell, mert csak 5000 példány érhető el belőle a rapper oldalán. A későn érkezőknek még november 29-én lesz esélyük felmarkolni egyet a TheHaul.com 1000 példányos extra vásárján.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)