Hirdetés

Megérkeztek az első nyilatkozatok a Pókember MCU-s visszatérése kapcsán

|

A Spider-Man rajongók nagy örömére tegnap jött a bejelentés, hogy a Sony és a Disney elásták a csatabárdot, ennek kapcsán nyilatkoznak most a stúdiók vezető producerei.

Hirdetés

A Pókember körüli felhajtás az egyik legnagyobb visszhangot verő téma volt a nyár végén. Mire nagy nehezen a legtöbb rajongónak sikerült feldolgoznia, hogy Póki végérvényesen is elhagyja az MCU-t, megérkezett a hír, miszerint a Marvel és a Sony fejesei meghányták-vetették a dolgokat, kidolgoztak egy új dealt, és mehet tovább minden a régiben, legalábbis ami a filmeket illeti.

Hirdetés

A "sok hűhó semmiért" akciót persze be kell csomagolni színesbe, elkezdtek megszólalni a stúdiók fejesei, hogy beavassanak minket kicsit a dolgok hátterébe. A korábban kötött egyezséghez képest annyi változás történt, hogy a Disney a mozis bevétlek 25%-át teszi zsebre az eddigi 5%-helyett, cserébe az elkészítés költségeinek is nagyjából a negyedét állják a Mickey egeresek és Kevin Feige is visszakerült a projektek élére. Ő így nyilatkozott az eseményekről:

"Nagyon izgatott vagyok, hogy Póki utazása folytatódik az MCU-n belül, és mindnyájan nagyon örülünk itt a Marvel Studioson belül, hogy tovább dolgozhatunk a filmjein. Pókember egy nagyon erőteljes ikon, akinek története korszakokon és generációkon ível át az egész világon. Úgy néz ki, hogy ő az egyetlen szuperhős azzal a szuperképességgel, hogy egyszerre két filmes univerzumban is szerepeljen, tehát ahogy a Sony folytatja a saját univerzumát, sohasem tudhatjátok, hogy milyen meglepetéseket tartogat a jövő."

Ezzel elérkeztünk a megállapodás másik fontos részletéhez, miszerint Pókember az MCU és a Sony Pókember univerzumának is szereplője lesz a továbbiakban. Ha emlékeztek még a botrányról készített videónkra, abban kitértünk arra, hogy egy előny azért származhat a dologból, mégpedig az, hogy színesebbé válhat a Sony által felépített világ, amely eddig pont saját főhősét volt kénytelen nélkülözni. 

Amy Pascal producer, aki a karakter sorsát egyengeti mindkét stúdió égisze alatt szintén elmondta, hogy nem is lehetne boldogabb, hogy folytatódik az együttműködés a stúdiók között, sőt a karakter két univerzumnak is központi alakja lehet. Szerinte az nagyon fontos, hogy minden Pókemberes mozi a saját jogán is élvezetes film legyen, mindegyik filmnél először ezt kell elérni, utána lehet az univerzum építéséről beszélni. 

A Disney fejese, Bob Iger a Twitteren lelkendezett egy sort annak örömére, hogy véget ért a Sony és a Disney közötti mosolyszünet, és hogy Kevin Feige állhat újra a projektek élére, végül még a Sonynak is megköszönte:

Ha minden jól megy, akkor még egy önálló Pókember kalandot kapunk az MCU-n belül, valamint a karakter feltűnik legalább egy másik Marvel moziban is, de erről egyelőre nem lehet többet tudni. Ti mit gondoltok, jó megoldás született?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)