Hirdetés

Hamarosan jöhet a Pókember - Irány a Pókverzum! folytatása?

|

Lassan beindulhat a Pókverzum 2 körüli hype.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum! hatalmas siker volt, így nem csoda, hogy a Sony már nagyban dolgozik a folytatáson és egy spin-off mozin is. A kérdés csak az, hogy mikor kapunk tényleges infókat és látnivalókat a folytatásból. Úgy tűnik, hogy a válasz hamarabb jön, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

A film hivatalos Twitter oldala a digitális megjelenés után is folyamatosan aktív maradt, de tegnap egy olyan képet tettek ki, ami nem szerepelt az első filmben. Egy klasszikusabb Pókember néz bele a részecskegyorsító által létrehozott portálba. A szöveg szerint "hamarosan találkozunk egy másik dimenzióban".

Nem nehéz elképzelni, hogy a Sony a Pókverzum 2-t kezdi hirdetni, de az is könnyen lehet, hogy a Pókember: Idegenben előzetesére válaszoltak ezzel. Mi nagyon szeretnénk, ha az előbbiről lenne szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)