Hirdetés

Ezen a poszteren egyesül a Pókember-rajongók minden álma

|

Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield hálószövői egyesítik erejüket.

Hirdetés

Hevesebben kezdett el dobogni sokak szíve, mikor kiderült, hogy eredetileg Tom Hollandnak is lett volna egy cameója a Pókember: Irány a Pókverzum animációs filmben, plusz volt benne utalás Tobey Maguire falmászójára is, szóval a Sony Pictures-nek majdnem sikerült összehoznia a nagy találkozást. Holland egyébként nemrég azt nyilatkozta, hogy szívesen benne lenne egy Pókverzum filmben Maguire és Andrew Garfield oldalán, szóval rajta biztosan nem múlik, ezt a felállást pedig a rajongók is imádnák. 

Hirdetés

Köztük van egy művész, bizonyos spdrmnkyxxiii is, aki Instagramon osztott meg egy nagy pofás, saját maga által készített plakátot arról, hogyan festene, ha Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguie Pókembereinek közös filmjét szeretnék reklámozni: 

Emberünk a "Spider-Man: Spider-Verse" címet adta a képzeletbeli blockbusternek, mi pedig csak reménykedni tudunk abban, hogy ez az elképzelés valamilyen formában megvalósul a jövőben - például animációsban, mondjuk a Pókverzum folytatásában. A legújabb pókkaland, a Pókember: Idegenben már nézhető a mozikban, ezzel kapcsolatban ne hagyjátok ki a mi kritikánkat, a Puliwood cikkét és a Mysterio magyarázónkat se.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)