Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői is nyilatkoztak a Pókember-botrány kapcsán

|

A Russo testvérek nem lepődtek meg az egyezség felbomlásán, mivel szerintük az is csoda, hogy egyáltalán sikerült tető alá hozni.

Hirdetés

Szinte biztosan elszállt minden esély, hogy Pókember az MCU része maradhasson, ennek kapcsán pedig már sokan megszólaltak a történet szereplői közül. A Sony szerint a felelősség egyértelműen a Disney-t terheli, Kevin Feigeék nyilatkozata szerint pedig annak is örülni kell, hogy ennyi film elkészülhetett.

Hirdetés

Most a legutóbbi két Bosszúállók és Amerika Kapitány mozit rendező Russo testvérek is megszólaltak az ügyben. Joe Russo röviden annyit fűzött hozzá történtekhez, hogy semmi sem tart örökké. Szerencsére testvére kicsit beszédesebb volt, így például azt is megtudhattuk, hogy az ő unszolásukra ült le Kevin Feige tárgyalni a Sonyval, még az Amerika Kapitány: Polgárháború előtt.

"Nem volt könnyű. Kevin [Feige] rengeteg mindenen ment keresztül ezért. Az egész tele volt hullámvölgyekkel. Mikor odajött hozzánk, elmondtuk neki, hogy ezt a Sonyval kell csináljuk, ő pedig csak annyit válaszolt: » Oké, megoldom!«. Sokszor láttuk rajta, amikor benyitott az irodánkba, hogy arra számít, azt mondjuk majd, »Kitaláltuk! Nem lesz szükség Pókemberre!«, hiszen elképesztő mennyiségű munka két ekkora konkurens vállalatot összehozni, hogy szépen együtt dolgozzanak. Már az a tény is ünneplésre méltó, hogy ez egy kis időre sikerült."

Ami az egész Marvel-rajongótábort hideg zuhanyként érte, az Anthony Russo elmondása szerint nekik kevésbé volt nehéz:

"Azt hiszem, hogy azért nem vagyunk zaklatottak vagy meglepettek Joe-val, mert eleve olyan nehéz volt tető alá hozni ezt az egészet."

Ugyan már nem az MCU részeként, de folynak a munkálatok a harmadik, Tom Holland nevével fémjelezett Pókember film előkészítésén. Kiderül, hogy a Marvel nélkül is sikerül-e a korábbi részek minőségét hozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)