Hirdetés

Rajongók szeretnék folytatni Sam Raimi Pókember-trilógiáját

|

Egy elszánt brigád a Kickstarteren kezdett gyűjtésbe, hogy leforgathassák a negyedik felvonást.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumában jelenleg Tom Holland alakítja Pókembert, viszont jó néhány évvel ezelőtt még Tobey Maguire öltötte magára több filmben is a new yorki hálószövő jelmezét. Ráadásul a jelek szerint akadnak olyanok, akiknek annyira tetszettek a régebbi mozik, hogy szívesen látnának egy folytatást.

Hirdetés

A High Mountain Studios csapata szívesen elkészítené a Pókember 4-et, és már egészen konkrét ötleteik is vannak a projekt kapcsán. A cselekményt az elkaszált hivatalos folytatás kiszivárgott részletei alapján raknák össze, így Vulture lenne a főgonosz, de feltűnne még a filmben Black Cat, Lizard, Kingpin, illetve MJ is. A Kickstarter-kampány oldalára már felkerült néhány rajz és animáció is a rajongói alkotás kapcsán, és azt is megnézhetjük, kik játszanák a fontosabb szerepeket.

A srácok összesen 10 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni a kampány során, és ha minden jól halad, akkor talán már 2020-ban vagy 2021-ben debütálhat a film.

Szerintetek jó ötlet folytatni a trilógiát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)