Hirdetés

Ben bácsi és Norman Osborne is Pókemberré válik a legújabb képregényekben

|

A Spider-Geddon képregényes esemény összerántja az alternatív univerzumok hálószövőit, közöttük pedig teljesen új szereplők is felbukkannak majd.

Hirdetés

Nemrég mi is írtunk arról, hogy az Insomniac Games Pókembere is bekerül a képregényekbe, de a Spider-Geddon füzetekben nem csak a PS4-es Spider-Man játék főhőse lesz az egyetlen újonc. A szeptemberben rajtoló minisorozatról most újabb információk derültek ki, ezek alapján pedig két, meglehetősen izgalmasnak tűnő, új pókhősre is számíthatunk. 

Hirdetés

Megtudtuk ugyanis, hogy a Spider-Geddon harmadik füzetében felbukkan Ben bácsi is Pókemberként. Az egyik alternatív képregényes univerzumban Ben bácsi nem halt meg, hanem sikerült megmenteni őt a rablótámadás után. Ben vérátömlesztést kapott, a vér azonban Petertől származott, így kedvenc hálószövőnk nagybátyja is pókképességekkel gazdagodott a transzfúziónak hála. Ezt követően ketten együtt indultak nyakon csípni a bűnözőket ebben a párhuzamos univerzumban.

Kiderült továbbá, hogy a negyedik Spider-Geddon számban feltűnik egy olyan Pókember, akinek álruhája alatt maga Norman Osborne rejtőzik (aki ugyebár a fő képregényes világban Zöld Manó néven a rosszfiúk táborát erősíti). Ebben az alternatív univerzumban az a bizonyos radioaktív pók nem Petert, hanem Osborne-t marta meg, őt pedig végül egyik fiatal alkalmazottja, Peter Parker vette rá arra, hogy hősnek álljon. Nem lesz azonban könnyű dolga, mivel fia, Harry egy "zöld páncélt" eszkábál magának és mindent le akar rombolni, amit apja felépített - vagyis Norman fia itt is Zöld Manóvá válik. 

Persze a most belengetett két új szereplő mellett is rengeteg pókszabású hős szerepel majd az új minisorozatban, a banda ellenfelei pedig Morlun és családja lesznek. Őket a Spider-Verse történetszál végén ugyebár bebörtönözték, de persze a képregényekben sosem maradhat egyetlen gonosztevő sem örökké elzárva. 

Szerintetek milyen alternatív Pókembert kéne még mindenképpen bepakolni a történetbe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)