Hirdetés

Nem hiszitek el: Pókember mégis marad az MCU-ban

|

A Disney és a Sony megegyezett, Tom Holland főszereplésével készül a harmadik, MCU-s Pókember film.

Hirdetés

Borzasztó volt az elmúlt hetekben a Pókember-jogok kapcsán, a Sony és a Disney között zajló huzavona, de ennek most vége: a Marvel bejelentette, hogy a következő Pókember-film 2021. július 21-én kerül majd mozikba, és újra Tom Holland ölti magára a jelmezt.

Hirdetés

A két cég ráadásul közös erővel dolgozik majd a filmen. Egyelőre ennél többet nem tudni, a megállapodás részletei sem nyilvánosak. A produceri feladatokat Kevin Feige látja el, aki elmondta, nagyon izgatott, hogy Pókember története az MCU-n belül folytatódhat, és örül, hogy a Sony közben a saját Spidey-verse-én dolgozik. Ahogy bármi egyéb kiderül, szólni fogunk. Holland egyébként így reagált:

View this post on Instagram

😏

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

A Pókember 3 így a Marvel Filmes Univerzum 4. fázisának részeként, az új Doktor Strange mozi és az új Thor között érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)