Hirdetés

Hivatalos: ő lesz a következő Pókember!

|

A Marvel és a Sony kéz a kézben leleplezték a következő Pókembert és ha már ott voltak, megtoldották a közleményt a rendező személyével is.

Hirdetés

Szinte hetente jöttek új hírek azt firtatva, hogy éppen melyik fiatal színészt hozták össze a pletykák a hálószövővel, miközben a Sony és a Marvel hétfől-hétre azt játszotta, hogy "most már tényleg bejelentjük, de tényleg". A találgatásoknak immáron vége, a hivatalos közlemény tisztázta a fontosabb részleteket.

A CineStar számolt be róla, hogy a soron következő Pókember nem más lesz, mint A lehetetlen, A tenger szívében, a Locke és a Majd újra lesz nyár filmek 19 éves színésze, Tom Holland. Ő fogja alakítani a tinédzser korú Peter Parkert a 2016. május 6-án megjelenő Amerika Kapitány: Polgárháborúban és az egy évvel később, egészen pontosan 2017. július 28-án érkező önálló Pókember moziban is, amelyet nem mellesleg a viszonylag ismeretlen Jon Watts rendez és nagy valószínűséggel nem egy újabb eredettörténet lesz. Watts a korábbiakban rövidfilmeket készített és a Clown című horrort, de idén komolyabban is bemutatkozik a Rendőrautó (Cop Car) című thrillerrel, mely Kevin Bacon főszereplésével valósult meg. 

Egyetértetek a Marvel és a Sony döntésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)