Hirdetés

Pókember új ruhát kap a Hazatérés folytatásában

|

Egyelőre sajnos még nem mutatták meg nekünk az új gúnyát, de a friss infók alapján arra számíthatunk, hogy a barátságos és közkedvelt Pókember egy új gúnyában tér vissza 2019-ben.

Hirdetés

Eddig csak nagyon keveset lehet tudni a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisról, de az biztos, hogy a Marvel képregényes filmek legújabb korszakát egy Pókember mozi nyitja majd meg 2019-ben, nem sokkal a Bosszúállók 4 után. Elvileg maga a film is percekkel a negyedik Avengers epizód zárása után indul, illetve az is kiderült, hogy elvileg Jake Gyllenhaal alakítja majd a főgonoszt. Nemrég pedig Pókember öltözetével kapcsolatban kaptunk friss infókat. 

Hirdetés

Erről maga Louise Frogley jelmeztervező mesélt - ő egyébként a Pókember: Hazatérésen, A Hangya és a Darázson és a Vasember harmadik részén is dolgozott korábban. Frogley ugyan a szóban forgó folytatás konkrét munkálataiban ezúttal nem vesz részt, de azért így is bennfentesnek számít. Elmondása alapján Pókember egy új ruhában tér majd vissza, ez az öltözet pedig arra reflektál, hogy Peter tinédzserből felnőtt férfivá válik. Frogley szerint hatalmas változásra számíthatunk, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy ez egészen pontosan mit is jelenthet. 

A képregényekben Pókember számos különböző jelmezt használt már, sőt a Marvel mozikban is túl van pár ruhacserén: saját házi készítésű maskaráját Tony Stark cserélte le egy klasszikus Pókember szerkóra, majd ezt váltotta a Vaspók ruha a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Csak találgatni tudunk, hogy ezúttal milyen új jelmezt emelnek át a képregényekből a filmek világába. Az is lehet persze, hogy egy teljesen új dizájnnal rukkolnak elő. 

Ez legkésőbb 2019 júliusában derül majd ki, akkor várható ugyanis az új Pókember film bemutatója. Ti milyen új jelmeznek örülnétek a legjobban? Esetleg a képregényes cuccok közül választanátok egyet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)