Hirdetés

Pókember csatlakozni fog Venomhoz és Morbiushoz a Sony Marvel univerzumában

|

A Sony teljes erőbedobással pörgeti a dolgokat a saját univerzuma körül, egyelőre tehát hivatalos a búcsú az MCU-tól.

Hirdetés

A Sony vezetője Tony Vinciquerra elmondta, hogy tervezi beépíteni Pókembert Venom és a többi saját karakterének világába. Vinciquerra szerint a stúdió "rendben lesz" a Marvel Studiosszal történt szakításuk után is. Tom Holland ugyan elhagyta az MCU-t, de lesz még dolga a pókruhában.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Sony bízik a saját embereiben, és erre minden oka meg is van. Függetlenül a kritikai fogadtatástól, a tavalyi Venom nagyot szólt a mozikban, a folytatás már készül, mellette pedig Jared Leto Morbius the Living Vampire-je is futószalagon van.

"Most, hogy már nekünk is megvan a saját univerzumunk, lesz kivel együtt játszania Pókembernek. Szerintem minden adott most számunkra ahhoz, hogy megvalósítsuk amit szeretnénk."

Ez ugyan mind jól hangzik, de ennek az úgynevezett Sony univerzumnak egyelőre csak egy filmje volt, és bár érkezik a többi, felmerültek kételyek azzal kapcsolatban, hogy a Sony mennyire lesz rendben Feige útmutatása nélkül. Vinciquerra szerint nélküle is működni fog a dolog.

"Nagyon jó kört futottunk Feige segítségével a Pókember filmekkel. A Marveles kollégák remek emberek, nagyon tiszteljük őket, de nálunk is vannak remek emberek. Nem Kevin csinálta az egészet."

Ugyan a Marvel filmes univerzum rajongói most szomorúan reménykednek abban, hogy a Marvel és a Sony egyszer csak megegyezik majd, a helyzet az, hogy a Sony szerint "egyelőre az ajtók bezárultak". Úgy néz ki, hogy Pókarc egyelőre marad a Sony univerzumában, ennek kapcsán egyébként már meséltünk nektek félelmeinkről és vágyainkról, nézzétek meg ezt a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)