Hirdetés

A Venom producere szerint nagy terveik vannak Pókemberrel

|

A Marvel és a Sony fejesei közül is többen tettek olyan megjegyzéseket, ami arra utal, hogy a szimbióta és a barátságos hálószövő előbb-utóbb összeakadnak a szélesvásznon.

Hirdetés

A Pókember körül kirobbant Marvel-Sony balhé egyik előnyének tartottuk, hogy Peter Parker így feltűnhet a Sony saját szuperhős-univerzumában, melynek jelenleg Venom a sztárja. Mivel a két stúdió végül kiegyezett egymással, így minden maradt a régiben (már ha a piszkos anyagiak újraosztását nem számoljuk), viszont a jelek szerint Póki talán mégis feltűnhet a Sonynál.

Hirdetés

A Venom producerét, Matt Tolmachot faggatták egy interjúban, hogy van-e esély arra, hogy Pókember feltűnjön a közeljövőben a Sony valamelyik filmjében, mire ő csak annyit felelt:

"Nagy terveink vannak."

Ebből persze nem sok minden derül ki, de már az is biztató, hogy nem zárta ki a lehetőséget, ezt pedig megerősítik az első Venom rendezőjének, Ruben Fleischernek szavai is, aki szerint mindenképp sor kerül egy találkozóra Venom és Pókember között:

"Ez az ahova minden kifut majd, és ez egy izgalmas dolog, mivel megváltoztattuk Venom eredetét... A képregényekben Pókemberből fejlődik ki, viszont mivel volt ez a Marvel-Sony dolog, ezért ezt nem csinálhattuk meg. Szóval az egész tovább építkezik, és nagyon izgalmas lesz látni, amikor a két karakter végre konfrontálódik."

Kevin Feige, a Marvel fejese azt mondta, hogy ez kizárólag a Sonytól függ, mivel náluk vannak a karakterek jogai, de ő is valószínűnek látja, hogy előbb-utóbb bekövetkezik a nagy találkozás. Örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)