Hirdetés

Pókemberes horrorfilm készül a The Walking Dead egyik sztárjának főszereplésével

|

Érdekes koncepció, amire nem igazán számítottunk.

Hirdetés

Miközben a legtöbben még New York utcáin lengedeznek kedvenc hálószövőik egyikével a Spider-Man 2-ben, addig a minap egy igen különleges, a franchise-hoz kapcsolódó rajongói projekt látott napvilágot. Ugyanis nemrégiben olyan felvételeket kapott fel az internet, amikből kiderült, hogy egy pókemberes horrorfilm van készülőben, amiben ráadásul egy sokak által ismert színész formálja meg az ikonikus hőst.

Minden bizonnyal sokaknak cseng ismerősen Chandler Riggs neve, akire a legtöbben a The Walking Dead Carljaként figyeltek fel. Riggs egészen a nyolcadik évadig volt jelen a sorozatban, amiben Rick Grimes fiát formálta meg, míg végül sokakat megosztó módon kiírták a mostanra már lezárt szériából.

Hirdetés

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Riggs érdeklődést mutat Pókember megformálása iránt, ugyanis a 24 éves amerikai színész még 2018-ban erősítette meg, hogy részt vett a Pókember: Hazatérés meghallgatásain, ahol végül az azóta a karakterrel már összenőtt Tom Holland kapta meg Peter Parker szerepét.

A most alakuló pókemberes horror egyébként Andy Chen, író-rendező felügyelete alatt készül, aki korábban a YouTube csatornáján közzétett horror-rövidfilmekkel vált ismertté. Chen egyébként a teljes forgatási folyamatot dokumentálja, így került előtérbe a projekt, amikor is egy, a TikTokon közzétett videó révén adott ebbe bepillantást.

A felvételeken jól látható, hogy Chandler Riggs alakítja Pókembert, de az értesülések szerint még Ben bácsi, May néni, Gwen Stacey és MJ is feltűnik majd a filmben.

@locustgarden

Im making a SPIDER-MAN HORROR fan film !!! With the one and only CHANDLER RIGGS as Peter Parker! Follow me on IG to keep updated with the progress!

♬ Spiderman - Main Theme - Voidoid

Egyelőre ezeken kívül semmi konkrétumot nem tudni a projektről, csak annyit, hogy rajongói filmről van szó, amiből sejthető, hogy rövidfilm lesz a rendező korábbi munkáihoz hasonlóan. Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk majd, mert meg kell hagyni, hogy első blikkre egészen ígéretesnek tűnik.

Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)