Hirdetés

Pókemberről is mesélt a Venom 2: Vérontó rendezője, Andy Serkis

|

Befutott a Venom 2: Vérontó első előzetese, a rajongók pedig tele vannak kérdésekkel.

Hirdetés

A Sony nemrég közzétette a Venom 2: Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) első előzetesét, a kedvcsináló videóban pedig elég nyilvánvaló, hogy elhelyeztek pár masszív Pókember utalást is. Ilyen volt például az a jelenet, mikor lecsaptak egy pókot egy újsággal, illetve maga a Daily Bugle (magyarul Hírharsona) magazin lapszámai is felbukkantak a videóban - ennél a lapnál dolgozik ugyebár a képregényekben Peter Parker, vagyis Pókember.

Andy Serkis, a Venom 2 rendezője nyilván számított az azonnal felmerül kérdésekre, de hamar lehűtötte a Pókember-rajongók kedélyeit.

Hirdetés

Serkis ugyanis azt mondta, hogy bár vannak egyértelmű kapcsolatok Venom és Pókember között, ő ezt a filmet úgy kezelték, hogy Venom egy "saját világgal" rendelkezik. A rendező kiemelte, hogy bár láthattunk apró utalásokat (mint az említett Daily Bugle), de Venom/Eddie egészen egyszerűen "nincs tudatában" Pókember létezésének. 

Nagyon úgy fest tehát, hogy az új Venom filmben nem számíthatunk konkrét Pókember cameóra, és nem ez lesz az a mozi, ahol a Sony és a Marvel Studios saját filmes világai összeolvadnak - sokkal inkább a Morbius film esetében számítunk erre. Persze az is elképzelhető, hogy Serkis csak a bolondját járatja velünk, és mondjuk egy stáblistás jelenetben minden a feje tetejére áll.

Ha esetleg lemaradtatok volna a Venom 2: Vérontó elő előzeteséről, akkor itt tudjátok pótolni a kedvcsinálót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)