Hirdetés

Pókembert játszott Jared Leto egy berlini hotel falán, könnyen tragédia is történhetett volna

|

Senki sem tudja, hogy a sztár miért kezdett el mászni, amihez még kötelet sem használt.

Hirdetés

Az örökifjú Jared Leto általában a legkülönbözőbb reakciókat hozza ki a közönségből, de abban talán a rajongók és a munkássága kíméletlen kritikusai is egyetérthetnek, hogy egy rendkívül színes egyéniséget tisztelhetünk benne.

A zenészként és színészként is komoly sikereket elérő Leto nemrég éppen azzal keltett feltűnést, hogy mindenféle magyarázat nélkül nekiállt megmászni egy hotelt a német fővárosban, az őt felismerő járókelők nagy meglepetésére.

Hirdetés

Az eset a Brandenburgi kaputól egy köpésre álló Hotel de Rome-nál történt, az alábbi videó tanúsága szerint pedig a sztár ugyan nem mászott kimondottan magasra, viszont köteles biztosítást és más védőfelszerelést sem használt, így egy szerencsétlen mozdulatnál akár baja is eshetett volna.

A mászás indíttatására nincs "hivatalos" magyarázat, a TMZ viszont arról ír, hogy Letót a Younes Zarou (YZ) nevű TikTok-videós társaságában látták, aki különböző trükkvideókkal és mutatványokkal lett híres a platformon. Elképzelhető tehát, hogy a színész-énekes is egy későbbi TikTok-poszt miatt kapaszkodott fel a Hotel de Rome épületére.

Ami pedig a nagyobb projekteket illeti, Letót legközelebb a Disney-féle Elvarázsolt kastélyban láthatjuk, amely július 28-án kerül mozikba, később pedig Karl Lagerfeldet is eljátssza a divatguru életrajzi filmjében, melynek népszerűsítése céljából néhány hete egy óriási macskának öltözve jelent meg a MET-gálán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)